Nieuws

Op deze pagina treft de laatste nieuwsberichten aan, maar ook onze aanbiedingen:

Aanbiedingen
Als leverancier van gerenommeerde merken zijn wij in staat om zowel hard- als software voor aantrekkelijke prijzen aan te bieden. U kunt deze aanbiedingen gemakkelijk downloaden. Ontbreekt het door u gezochte product, neem dan even contact met ons op. 

Nieuw virus verwacht

Het "I Love You" virus heeft eerder dit jaar veel schade toegebracht aan het Nederlandse bedrijfsleven. Gebleken is dat met name Windows gebruikers kwetsbaar zijn voor deze virusvarianten, die zich middels Outlook (Express) snel weten te verspreiden over het Internet. Microsoft heeft dit probleem onderkend en heeft onlangs nieuwe beveiligings "patches" uitgebracht. Patches zijn kleine stukjes software die aan het bestaande programma worden toegevoegd. Afhankelijk van de taalversie van uw programma, kunt u de patches gratis downloaden op de website van Microsoft:
Nederlandse versie: http://www.microsoft.com/benelux
Engelstalige versie:
http://www.microsoft.com

De patches voorkomen dat bestanden die mogelijke virussen bevatten zondermeer geopend kunnen worden. Vooraf wordt gemeld dat de betreffende e-mail een mogelijk veiligheidsprobleem kan veroorzaken. Het downloaden van deze patches wordt door ons geadviseerd omdat er wordt verwacht dat er binnenkort virussen zullen komen welke zich zullen verspreiden zonder dat hiervoor de betreffende e-mail dient te worden geopend. Het resultaat hiervan laat zich raden…

Dorpsstraat 115
2445 AL Aarlanderveen

Tel. 0172-574143
Fax 0172-572399

Mobiel 06-53110884
nieuws | route | reageren | e-mail | home